Mw C M J Terstegge Arts


Robijnring 51 5629 GJ Eindhoven

: 040 - 2482066:

wijzigen gegevens

Gevonden in de buurt:

Willem van der Krol, arts


Laagstraat 283a5654 PL Eindhoven

: 06 - 25445044:

Al vele jaren heb ik een praktijk voor homeopathie en paranormale geneeswijze. Uitgangspunt is dat ziekte of lichamelijke verstoringen veelal een geestelijke achtergrond hebben. Als je hieraan voorbij gaat kom je nooit tot een echte oplossing. Ik begeleid mensen op de weg naar die uiteindelijke oplossing. Hierbij maak ik gebruik van de klassieke homeopathie. Hiermee heb ik een zeer langdurige ervaring. Ook maak ik gebruik van mijn persoonlijke gave het zogenaamde magnetiseren. Deze methode wordt ook wel als healing aangeduid. Verder zet ik mijn up-to-date kennis van de reguliere therapie├źn in om in voorkomende gevallen een wetenschappelijk onderbouwde second opinion te kunnen geven. Zo help ik mensen om de juiste keuzes te maken voor wat betreft de reguliere therapie. Bijvoorbeeld de beslissing om wel of niet een bepaalde operatie te ondergaan. Of de beslissing om wel of niet een bepaald medicijn te gaan gebruiken. Wat zijn daarbij de voordelen en wat zijn daarbij de te verwachten nadelen? Daar ik enkele jaren meditatie cursussen heb gegeven kan ook dit aspect op een bepaald moment ter sprake komen. Ik ben elke week een dag in Centrum Aquamarijn werkzaam. Daarnaast heb ik een praktijkadres aan de Laagstraat 283a in Eindhoven. Ook werk ik in Leeuwarden. Voor een afspraken graag een e-mail sturen naar krol@dds.nl of een SMS berichtje naar 06 - 25445044.
wijzigen gegevens

Mw P J C A T van der Voort Arts


Carmelitessenstraat 45652 EW Eindhoven

: 040 - 2122476

wijzigen gegevens

Mw P J C A T van der Voort Arts


Carmelitessenstraat 45652 EW Eindhoven

: 040 - 2122476

wijzigen gegevens

Mw Y Pernet-de Ridder Kinderarts


Rontgenlaan 15691 GK Son

: 0499 - 474866:

wijzigen gegevens

Deel deze pagina via:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina op Twitter

Bedrijven per regio: